Πρωτοφανής ομολογία από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ.Οικονόμου για διάταξη αποκλεισμού «κόμματος Κασιδιάρη»: «Υπήρξε παρέμβαση της κυβέρνησης στη διαδικασία λήψης της απόφασης»!





Με νέες δηλώσεις του για τα περί «παρέμβασης της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι… υπήρξε παρέμβαση στην Δικαιοσύνη ώστε να λάβει «έγκυρη απόφαση» σε ότι αφορά τον αποκλεισμό από τις εκλογές του «κόμματος Κασιδιάρη»!

«Υπήρξε τώρα μία παρέμβαση της κυβέρνησης στη διαδικασία λήψης της απόφασης για να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή εγκυρότητα».

Είπε μάλιστα ότι η κυβέρνηση ήταν σε επαφή με την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεδομένου ότι αυτή η νομοθετική ρύθμιση που φέρνουμε έχει και ζητήματα δικονομικής λειτουργίας του δικαστηρίου, ενώ επέμεινε να χαρακτηρίζει ως… διαβούλευση τις επαφές με την ηγεσία του Αρείου Πάγου.

Όταν το πάνελ αντέδρασε, δήλωσε:

«Υπήρξε μια διαβούλευση, νομίζω ότι είναι θεσμικά επιβεβλημένο, όταν φέρνεις νόμο με ζητήματα δικονομικής λειτουργίας του δικαστηρίου να ενημερώνεις και να διαβουλεύεσαι με την ηγεσία του Αρείου Πάγου.

Όφειλε η κυβέρνηση να λάβει υπόψη την άποψη της ηγεσίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου σε ό,τι αφορά το ζήτημα της δικονομικής λειτουργίας του δικαστηρίου».

PHGH.  https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/g-oikonomou-ypirkse-paremvasi-tis-kyvernisis-sti-diadikasia-lipsis-tis-apofasis-gia-na-yparxei-egkyrotita/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Y.N.Harari σε Α.Παπαχελά: «Δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα» Σόκαρε εκ νέου ο σύμβουλος του Κ.Σβαμπ

Γιούβαλ Χαράρι: «Έρχονται τα τροποποιημένα ανθρώπινα όντα – Θα είναι ανώτερα – Όσοι δεν “βελτιωθούν” θα μείνουν φτωχοί»!