ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ: "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ!!!"

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ: "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ!!!"




Σε ανάρτηση του στην Σελίδα του στο Facebook ο Υπ. Βουλευτής με την ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και Διευθύνων Σύμβουλος του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, σχολίασε τα παρατράγουδα που συνέβησαν με τους διορισμούς των αναπληρωτών μέσω ΑΣΕΠ. 

ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ!!!
ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ Ο Α.Σ.Ε.Π. ΚΑΙ Η Α.Α.Δ.Ε. ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΥΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;;;;;
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ"


Σε συνέντευξη του που είχε παραχωρήσει ο Υπ. Βουλευτης στις 14/7/2020 στο Ράδιο Ιλλυρία είχε καυτηριάσει το θεμα του ΑΣΕΠ εξηγώντας πως είναι μιά ανεξάρτητη αρχή.


"Ο Α.Σ.Ε.Π. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3/3/1994. ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2190/1994 . ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ; (ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Α.Σ.Ε.Π.) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ)…… ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΛΕΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΚΕΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ Ή ΑΛΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ."


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΟΚ ΕΔΩ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
ΓΚΟΡΤΣΟΛΟΓΟΥ 97 (2ος ΟΡΟΦΟΣ)-ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
email: esy.spartis@gmail.com, τηλ: 6934041400

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Y.N.Harari σε Α.Παπαχελά: «Δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα» Σόκαρε εκ νέου ο σύμβουλος του Κ.Σβαμπ

Γιούβαλ Χαράρι: «Έρχονται τα τροποποιημένα ανθρώπινα όντα – Θα είναι ανώτερα – Όσοι δεν “βελτιωθούν” θα μείνουν φτωχοί»!