ΝΕΟ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - ΓΑΛΛΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ - ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΑΚΡΟΝ ..ΒΙΝΤΕΟ-

ΝΕΟ ΦΑΣΙΣΜΟΣ  ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 

 ΓΑΛΛΙΑ  ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

 ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ  ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΑΚΡΟΝ

ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ



 ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΒΙΑΙΑ   ΓΕΓΟΝΟΤΑ  ΑΠΟ ΤΑ   ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ  KAI   ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....

 ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ -ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ - ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ-ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ- ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ.Λ.Π   ΚΑΙ ΤΩΡΑ  ΣΤΗΝ  ΓΑΛΛΙΑ ............  Ο ΒΙΑΣΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ........
ΤΑ  SS ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΚΑΤΑ  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ


               ΤΡΟΜΕΡΑ  ΓΕΓΟΝΟΤΑ  ΣΤΗΝ  ΓΑΛΛΙΑ  ΚΑΤΑ ΤΟΥ  ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΑΚΡΟΝ.
Ο ΜΑΚΡΟΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΒΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΣΟΙ  ΚΑΝΟΥΝ ΛΗΨΗ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ <<ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ >> ΤΑΓΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΣ.  ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΑΛΛΟ...... 





Εκτός από το Παρίσι, διαδηλώσεις έλαβαν χώρα στη Λίλ, τη Ρεν, το Στρασβούργο και άλλες πόλεις με χιλιάδες κόσμου να κατεβαίνουν στους δρόμους υπό το σύνθημα «Ελευθερία, Ισότητα, Βιντεοσκόπηση»

Πολλοί έφεραν πλακάτ με συνθήματα όπως: «Ποιος θα μας προστατεύσει από την αστυνομία;» και «Σταματήστε τη βία της αστυνομίας».

Τραυματίας εμπόλεμος ανταποκριτής

Μια ομάδα ελευθερίας του Τύπου έχει καταγγείλει τον «απαράδεκτο» τραυματισμό ενός βραβευμένου φωτορεπόρτερ κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, όπως μεταδίδει το βρετανικός Guardian.

Ο Ameer Alhalbi, ένας freelancer φωτογράφος που έχει συνεργαστεί με το περιοδικό Polka Magazine και το AFP και έχει καλύψει τον πόλεμο στη Συρία, κάλυπτε τις διαδηλώσεις κατά της αστυνομικής βίας και τον νέο νόμο της κυβέρνησης που περιόριζε την κοινή χρήση εικόνων αξιωματικών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου όταν τραυματίστηκε.







Εκτός από το Παρίσι, διαδηλώσεις έλαβαν χώρα στη Λίλ, τη Ρεν, το Στρασβούργο και άλλες πόλεις με χιλιάδες κόσμου να κατεβαίνουν στους δρόμους υπό το σύνθημα «Ελευθερία, Ισότητα, Βιντεοσκόπηση»

Πολλοί έφεραν πλακάτ με συνθήματα όπως: «Ποιος θα μας προστατεύσει από την αστυνομία;» και «Σταματήστε τη βία της αστυνομίας»














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Y.N.Harari σε Α.Παπαχελά: «Δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα» Σόκαρε εκ νέου ο σύμβουλος του Κ.Σβαμπ

Γιούβαλ Χαράρι: «Έρχονται τα τροποποιημένα ανθρώπινα όντα – Θα είναι ανώτερα – Όσοι δεν “βελτιωθούν” θα μείνουν φτωχοί»!